Velden zijn niet correct ingevuld

Rain Bird: irrigatie van kwaliteit

Rain Bird logoBeregening Webwinkel is er trots op om het merk Rain Bird te mogen voeren. Wij gebruiken dit merk zelf bij het aanleggen van beregeningsinstallaties voor onze klanten. Het merk is zeer populair bij professionals en dat is niet zonder reden: het is een oerdegelijk merk van uitstekende kwaliteit. 

Sproeiers

Sproeiers zijn de basis van elke beregeningsinstallatie. Wij gebruiken enkel sproeiers van Rain Bird. Dit omdat de sproeiers een lange levensduur hebben en goed presteren. De sproeiers krijgen het gedurende de jaren zwaar te verduren. Van vorst in de winter, tot hoge temperaturen in de zomer en dan uiteraard ook nog de vele uren werk die ze moeten leveren. Sproeiers worden ingegraven en via ingegraven slangen van water voorzien. Daarom is het beter om niet voor een merk te kiezen dat regelmatig kapot gaat en het steeds weer uitgegraven moet worden. 

Rain Bird pop-up telescoop sproeier 1800 serie

Rain Bird Pop Up Telescoop Sproeier

> Bekijk

Rain Bird Falcon 6504 sproeier

Rain Bird Falcon 6504 sproeier

> Bekijk

Rain Bird Turbine 3500 pop-up spoeiers

Rain Bird Turbine 3500 pop up sproeiers

> Bekijk

Pop up Turbine Sproeiers 5000 serie

Rain Bird pop up turbine sproeier 5000 series

> Bekijk

Beregeningsautomaat

De beregeningsautomaat is het verschil tussen de tuin kunnen besproeien en een slimme beregeningsinstallatie hebben. De automatisering kan gemakkelijk ingesteld worden op vaste momenten om gedurende een ingestelde periode te gaan beregenen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw automatisering. U heeft de keuze tussen een beregeningsautomaat met of zonder WIFI. De automaten met WIFI kunnen gebruik maken van een Nederlandstalige app om uw beregeningsprogramma overal ter wereld aan te kunnen passen.

ESP-RZX Beregeningsautomaat

Rain Bird beregeningsautomaat

> Bekijk

ESP-RZXe Beregeningsautomaat WIFI besturing

Rain Bird ESP-RZXe beregeningsautomaat WIFI besturing

> Bekijk

Regensensor

Door een regensensor op uw beregeningsautomaat aan te sluiten krijgt uw tuin nooit teveel water. Als er voldoende neerslag is gevallen dan geeft de regensensor dit door aan de beregeningsautomaat waardoor het ingestelde programma onderbroken wordt. Hierdoor heeft u nog meer gemak van uw beregeningsinstallatie.

Rain sensor RSD-BEx

Rain Bird Regensensor

> Bekijk

Andere merken van Beregening Webwinkel

Uiteraard is Rain Bird niet het enige merk van Beregening Webwinkel. Doordat wij professioneel werken als beregeningsinstallatiemonteur en bronboringen doen, werken wij uitsluitend met kwalitatief goede merken en producten. Voorbeelden van deze merken zijn Pedrollo, Gardena, Geka en Storz.

Meer weten over Rain Bird?

Heeft u interesse in het merk Rain Bird voor uw beregeningsinstallatie? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag verder.