Velden zijn niet correct ingevuld

Pedrollo Bronpompen en Waterpompen

Pedrollo pompenDe pompen van Pedrollo zijn een goede investering. Van oudsher is Pedrollo begonnen met pompen te maken om drinkwater in derdewereldlanden naar boven te pompen. Uiteraard moeten dit dan kwalitatief goede en betrouwbare pompen zijn, aangezien vele dorpen ter wereld volledig afhankelijk zijn van een Pedrollo pomp voor hun watervoorziening. Ook voor uw beregeningsinstallatie maakt Pedrollo de perfecte pompen, wat ook de reden is waarom wij zelf enkel en alleen Pedrollo pompen gebruiken en verkopen.

Niet-zelfaanzuigende Pedrollo pompen

De niet-zelfaanzuigende Pedrollo pompen zijn verkrijgbaar in vele modellen zowel 230 en 400 volt . Deze werken alleen als de aanzuigleiding of aanzuigslang geheel gevult is met water , dus bij het aansluiten moet u zelf de pomp vullen tot dat al het lucht uit de slang of leiding is verdwenen en ook als het waterpijl onder het niveau van de aanzuigkorf is geweest moet u dit opnieuw vullen. Dit type pomp moet gemonteerd worden met terugslagklep.

Pedrollo CP niet zelfaanzuigende centrifugaal pomp

Niet-zelfaanzuigende Pedrollo pomp

> Bekijk 

Zelfaanzuigende Pedrollo pompen

De zelfaanzuigende Pedrollo pompen hebben het voordeel dat ze zelf het water aanzuigen , dit houd in dat bij installatie het pomphuis goed gevuld moet worden met water door de venturi werking in het pomphuis kan lucht wat er in de aanzuiging aanwezig is weg gepompt worden. Hierdoor is zowel bij de installatie als bij tussentijdse droogte geen handelingen van uw kant vereist wel is een terugslagklep gewenst in de aanzuiging van de pomp.

Pedrollo JSW Zelfaanzuigende centrifugaalpomp

Zelfaanzuigende Pedrollo pomp

> Bekijk

Toepassingen

De meest gebruikte toepassing van deze pompen is om grondwater of oppervlaktewater op te pompen om te gebruiken om uw tuin te besproeien. Dit kan zijn met sproeiers voor uw gazon of bijvoorbeeld druppelslangen voor uw borders, heggen of struiken. Doordat u hier geen leidingwater meer voor hoeft te gebruiken bespaart u veel geld. Onze klanten gebruiken de Pedrollo pompen bijvoorbeeld voor het beregenen van hun tuin, sportpark, voetbalveld, paardrijbak en voor agrarische toepassingen.

Andere merken van Beregening Webwinkel

Doordat wij zelf beroepsmatig besproeiingsinstallaties aanleggen en bronboringen uitvoeren werken wij uitsluitend met de beste producten en merken. Pedrollo is één van die merken, maar bijvoorbeeld ook Rain Bird, Gardena, Geka en Storz. 

Vragen over Pedrollo pompen?

Wij helpen u graag met uw vragen over de Pedrollo waterpompen. Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in: