Velden zijn niet correct ingevuld

Betaalmogelijkheden

Beregening Webwinkel heeft de meest gangbare betaalmogelijkheden van Nederland en België om u de kans te geven een bestelling te plaatsen. De betaalmethode hoort immers geen belemmering te zijn.

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in onze webwinkel is iDEAL. Jaarlijks stijgt nog steeds het aantal iDEAL betalingen in Nederland, met wel 282.612.191 betalingen in 2016. Zowel veilig als gebruiksvriendelijk betalen via de eigen bank. Het grote voordeel is dat de status van de bestelling direct op "betaald" staat zodat we niet eerst een aantal dagen hoeven te wachten totdat de bank het overgemaakt heeft. Hierdoor kunnen we uw bestelling zo snel mogelijk opsturen.

Bancontant/Mistercash

In België is Bancontant of Mistercash wat iDEAL in Nederland is. Daarom bieden we ook de mogelijkheid aan in onze webwinkel om met Mistercash te betalen. Zo kunt u uw bestelling betalen zoals u gewend bent. Ook deze betaalmethode heeft het voordeel veilig en gebruiksvriendelijk te zijn.

Heeft u vragen? 

Wilt u meer weten over de betaalmogelijkheden of over Beregening Webwinkel? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.