Velden zijn niet correct ingevuld

Geka koppelingen: industriële kwaliteit

Geka messing koppelingenGeka is al sinds 1919 gevestigd en marktleider voor ijzerbewerkers. De materialen worden gebruikt voor hoogspanningsmasten, telecommunicatie en dus ook beregeningsinstallaties. Geka staat voor kwaliteit. En dat is precies wat nodig is voor uw beregening. Ingegraven slangen zijn immers lastig te repareren als de koppeling lekt! Wij gebruiken messing koppelingen van Geka in ons werk als beregeningsinstallatiemonteur, omdat dit zeer betrouwbaar is om mee te werken. Messing is een legering van koper en zink. Het is een waardevol materiaal vanwege de hardheid en zelfsmerende eigenschappen (bron). Via de knop hieronder ziet u ons volledige assortiment van Geka producten. 

Bekijk Geka koppelingen

Geka messing koppeling met slangtuleToepassingen

De koppelingen van Geka zijn gemaakt om slangen met elkaar te verbinden. Dit is dus te gebruiken voor uw beregeningsinstallatie, maar bijvoorbeeld ook voor drinkwatertoevoer in badkamer of keuken, om water naar campingsanitair toe te voegen. 

Topmerken van Beregening Webwinkel

Wij werken alleen met de beste merken, aangezien we zelf ook besproeiïng aanleggen als beregeningsinstallatiemonteurs. De producten in deze webwinkel gebruiken wij dus zelf ook. Een greep uit de andere merken die we veel gebruiken zijn: Rain Bird, Pedrollo, Gardena en Storz. 

Meer weten over Geka koppelingen?

Bekijk alle Geka koppelingen in ons assortiment. Weet u niet zeker welke koppeling van Geka u nodig heeft of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in. We helpen u graag!