Velden zijn niet correct ingevuld

Gardena sproeiers, slangen en koppelingen

Gardena sproeiers, slangen en koppelingenGardena is een populair merk in Nederland. Zowel het tuingereedschap als de tuinslangen om de tuin mee te bewateren zijn een bekend beeld. Gardena blijft innoveren, waardoor ze inmiddels ook robotmaaiers, slimme apps en alles voor uw beregeningsinstallatie kunnen leveren. 

Gardena kunststof slangkoppelingen

Gardena biedt kunststof slangkoppelingen van hoge kwaliteit, om alle onderdelen van uw beregeningsinstallatie met elkaar te verbinden. Beregening Webwinkel heeft de volgende onderdelen in het assortiment:

Gardena M-deel Slangkoppeling

Gardena M-deel slangkoppeling

> Bekijk

Gardena Tweewegstuk

Gardena Tweewegstuk

> Bekijk

Gardena Verbinder

Gardena Verbinder

> Bekijk

Gardena V-deel Insteekslangkoppeling

Gardena V-deel Insteekslangkoppeling

> Bekijk

Andere merken van Beregening Webwinkel

Beregening Webwinkel heeft meerdere merken in het assortiment om een volledige, kwalitatief hoogwaardige beregeningsinstallatie aan te leggen. Doordat wij zelf als professioneel beregeningsinstallatiemonteur werken, werken wij uitsluitend met degelijke producten die weinig onderhoud nodig hebben en een lange levensduur hebben. Een greep uit de merken waarmee wij werken zijn: Rain Bird, PedrolloGeka en Storz.

Daarom Beregening Webwinkel

  • Voor 16.30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 100,- binnen Nederland, vanaf € 150 naar België
  • Veilig betalen met Ideal

Meer weten over Gardena producten?

Uiteraard helpen wij u graag als u vragen heeft over Gardena producten voor uw beregeningsinstallatie. Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in: